Quin mal record ha deixat Carles Puigdemont a l’Ajuntament de Girona?

Carles Puigdemont

Uns 150 treballadors de l’Ajuntament de Girona es van concentrar aquest dijous passat a l’emblemàtica plaça del Vi de la capital de l’Onyar per protestar contra les retallades laborals i la precarietat que pateix una part de la plantilla municipal. Amb una pancarta on s’hi llegia “Recuperem els nostres drets”, els manifestants van dedicar una sonora xiulada a l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas. L’acte estava convocat pels representants dels cinc sindicats que tenen presència a l’Ajuntament (Intersindical-CSC, CC.OO., UGT, CSIF i SIPL-ME).

Les retallades que denuncien els treballadors es remunten a l’any 2012, quan l’alcalde de Girona era Carles Puigdemont. Els sindicats reclamen que, set anys després, ja és hora de revertir aquestes mesures regressives i lesives pels drets dels empleats públics i critiquen les falses promeses d’esmenar-les de Marta Madrenas, la successora de Carles Puigdemont en el càrrec.

La plantilla de l’Ajuntament de Girona la formen més de 1.200 treballadors, dels quals n’hi ha uns 200 en situació precària. Tot i que Carles Puigdemont va deixar l’alcaldia l’any 2016, en ser designat president de la Generalitat, els empleats de l’Ajuntament encara se’n recorden d’ell per les retallades als drets laborals que va perpetrar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.