Laura Borràs, ara diu blat, ara diu ordi

Després de dir que Aragonès era "deslleial" per no veure necessari que Torra sigui a la negociació, ara se'n desdiu
Laura Borràs

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha acusat aquest divendres el vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, de "deslleial" per haver dit que no cal que el president de la Generalitat, Quim Torra, estigui en una eventual taula de negociació amb el Govern. No obstant això, hores després ha rectificat en declaracions als periodistes.

Des dels passadissos del Parlament, Borràs ha matisat així les seves declaracions a la revista Mirall, que publica que és "molt lleig, deslleial i poc procedent en termes de lleialtat institucional" que Aragonès digués dimecres que "no és descartable però tampoc necessari" que el cap de l'executiu sigui present a la taula de negociació entre governs.

Borràs ha dit que no ho va dir "en aquests termes" i que "la pregunta era més àmplia i parlava del desprestigi al qual alguns volen sotmetre la figura del president del Govern".

L'endemà de la reunió entre els republicans i els socialistes a Madrid, Borràs s'ha limitat a dir que és una trobada produïda en un marc de partits i que, de moment, s'ha fet un "primer pas", que és el reconeixement que a Catalunya hi ha un "problema polític" i no de "convivència", com fins ara ha defensat el PSOE.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari