I ara resulta que tots eren a Berlín

La setmana passada es van complir 30 anys de la caiguda del mur de Berlín. I com ja va passar pel 25è aniversari, ha aparegut un gran nombre de polítics i líders de moviments que reivindiquen la data, el que va suposar i fan la seva pròpia lectura dels fets. Però, a més a més, es torna a donar un fenomen curiós.

I és que molts d’ells asseguren que en aquelles dates eren o anaven a Berlín, o més subtilment deixen caure a les xarxes socials una insinuació que pot ser llegida com que hi eren, sense afirmar-ho clarament. Res més lluny de la realitat. Simplement, el postureig a les xarxes fa que vulguin fer veure que aquesta efemèride també és seva sense aportar res que ho provi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides