Quim Torra denuncia Irene Lozano per l’informe d’España Global

El president català atribueix a la secretària d'Estat prevaricació, obstrucció a la Justícia i calumnia
Intervención de Torra en el Parlamento catalán
Intervención de Torra en el Parlamento catalán

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha presentat la denúncia que havia anunciat contra la secretària d'Estat en funcions de l'España Global, Irene Lozano, per l'informe La realidad del proceso independentista, ja que considera que Lozano ha comès els delictes de prevaricació, obstrucció a la Justícia i calumnia.

Torra ha denunciat davant la Fiscalia de Barcelona, a partir de tres fragments, que l'informe que l'organisme successor de la Marca España va remetre a ambaixadors i corresponsals no és descriptiu ni objectiu, sinó que inclou opinions sobre els fets de l'1-O i que vulnera la presumpció d'innocència dels dirigents del procés que esperen la sentència del Tribunal Suprem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides