Arran reivindica un acte vandàlic contra la comissaria de la Policia Nacional de la Seu d’Urgell

Reprodueix vídeo

Dues persones van llençar pintura blanca contra la façana de la comissaria de la Policia Nacional de la Seu d'Urgell, situada a l'avinguda del Salòria, en una acció realitzada la matinada d'aquest passat diumenge. Segons ha pogut saber LA VALIRA, els jutjats han obert diligències per intentar identificar els autors de la bretolada, després de rebre el corresponent informe policial.

Mentrestant, a hores d'ara, continuen visibles les taques dels ous injectats amb pintura llençats contra l'immoble de les dependències policials, ja que l'ajuntament només s'ha fet càrrec de netejar el carrer suposadament en considerar que no és de la seva competència fer la resta.

Arran Alt Urgell ha reivindicat l'acte vandàlic a través d'un comunicat al qual només hauria tingut accés l'emissora pública local Ràdio Seu, ja que a les xarxes socials el col·lectiu només ha difós el vídeo amb les imatges de l'actuació de dos encaputxats

En la informació Ràdio Seu s'explica textualment que el grup independentista justifica l'acció per denunciar el que qualifica de "ràtzia repressiva contra els moviments socials i l'independentisme", que estarien patint des de fa dos anys tant per part de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides