Un candidat de la CUP a Montcada amenaça un analista polític

“Aquesta nit mira sota el cotxe”, li ha escrit el cupaire Albert Lameiro a Àlex Dorado abans de desaparèixer de Twitter
Albert Lameiro, de la CUP de Montcada
Albert Lameiro, de la CUP de Montcada

L’analista polític i articulista Àlex Dorado Nájera ha denunciat a Twitter el missatge que ha rebut d’Albert Lameiro, número 4 de la llista que la CUP va presentar a Montcada i Reixac el passat 26 de maig: “Aquesta nit mira sota el cotxe”

Es tracta de la resposta del cupaire a aquest comentari de Dorado sobre les detencions de nou independentistes: “El més preocupant d’això d’ahir, més enllà de si es confirmen o no les acusacions, és la reacció dels partits indepes, els mitjans concertats i l’independentisme en general”.

Dorado ha explicat que no és el primer cop que rep amenaces. “Que gent així estigui en política i amb possibles responsabilitats em provoca calfreds. De manera que he decidit mostrar-ho perquè el seu partit prengui mesures”. ​Lameiro ha suprimit els seus comptes de Twitter, @almertlameiro i @totessomcdr.
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides