Quin periodista de TV3 critica una ministra al seu Instagram i li canvia el càrrec?

La ministra Dolores Delgado, en l'acte en memòria de 'La Nueve', a Pa
La ministra Dolores Delgado, en l'acte en memòria de 'La Nueve', a París

Jordi Robirosa. És un veterà de la secció d’Esports de TV3. Al seu Instagram va penjar una foto de la ministra Dolores Delgado mentre intervenia a París en l’acte de reconeixement a la participació de la brigada ‘La Nueve’, composta essencialment per republicans espanyols, en l’alliberament de la capital francesa en acabar la Segona Guerra Mundial. Va acompanyar la foto d’aquest comentari: “Escridassen la ministressa de l’Interior Delgado, a París, intentant blanquejar el franquisme d’una manera tan barroera no pot sortir de franc, senyora”.

Potser per les presses el redactor de la televisió pública va cometre faltes d’ortografia i sintaxi però, a més, va atribuir a Dolores Delgado un ministeri que no és el seu. Ella és ministra de Justicia i el departament d’Interior el dirigeix Fernando Grande-Marlaska. Jordi Robirosa contravé les normes del llibre d’estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que exigeixen els seus treballadors que no emetin opinions polítiques als seus canals a les xarxes socials. El propi Consell Professional de TV3 ho ha reclamat als periodistes de la casa. Però Robirosa i molts d’altres fan el que volen sabedors que ningú no els sancionarà.

El juliol va penjar una fotografia d’una manifestació de suport a l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont amb el següent comentari: “Els vots de centenars de milers de catalans bandejats i potinejats de manera ignominiosa”. Seguit de dos hastags: #democràcia i #llibertatpresospolítics.

Aquesta és la televisió pública que tenim els catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides