Qui ha acusat Eduard Voltas de viure de les subvencions?

Tertúlia a TV3, amb la participació d'Eduard Voltas
Tertúlia a TV3, amb la participació d'Eduard Voltas

Bernat Dedéu. Ho ha fet en l’article ‘Les rates i la història’, que va publicar al digital ‘El Nacional’, on criticava Eduard Voltas per haver publicat una piulada en la qual criticava l’Institut Nova Història i les subvencions públiques que rep. “Que el pobre Eduard Voltas pontifiqui sobre com repartir els calés que ens furta Hisenda, ell que té quasi dos terços de panxa sufragats per la catalana tribu, ja és un motiu prou joiós com per llevar-se més animat en aquestes setmanes de canícula”.

Eduard Voltas, que va ser secretari de Cultura del govern de la Generalitat entre els anys 2007 i 2010 en un departament controlat per ERC, edita la revista Time Out, és professor de periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Dedéu coincideix amb ell en aquesta Facultat on, no se sap ben bé perquè, és professor de Relacions Internacionals. Tots dos són independentistes per bé que Dedéu considera massa tou Voltas i ERC després que s’hagin posicionat obertament contra la repetició d’una declaració unilateral d’independència. També cobren tots dos de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per bé que no han coincidit mai en una mateixa tertúlia.  Eduard Voltas va cobrar 10.000 euros l’any passat per les seves intervencions al programa ‘Més 324’ de TV3. Bernat Dedéu en va cobrar uns 7.000 per les que va fer al ‘Tot es mou’ de Tv3 i el ‘Catalunya Migdia’ de Catalunya Ràdio. Aquest any ja ha cobrat 6.250 euros del ‘Tot es mou’. A més, el departament de Cultura, quan el dirigia Laura Borràs, li va donar 5.000 euros pel seu llibre 'Guia sentimental de l'Eixample'.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides