Qui ha dit que ‘Polònia’ és propaganda d’ERC?

Caràtula del programa 'Polònia' de TV3
Caràtula del programa 'Polònia' de TV3

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias. En una entrevista que va fer el passat 12 de juliol al periodista Daniel Bernabé al seu programa Otra vuelta de tuerka a Público TV va dir: “Els programes polítics més importants no són ni les tertúlies ni els informatius. Són els programes d’entreteniment i els d’humor. Jo crec que els dos programes polítics més, diguem-ne, obertament partidistes que existeixen a Espanya i que es poden permetre un nivell de partidisme que cap altre format es pot permetre són Polònia i El Intermedio. És evident el què és cada cosa. Polònia és clarament Esquerra Republicana de Catalunya i El Intermedio és el centre-esquerra aquest que moltes vegades et dius ‘Pobre Wyoming! Quines coses li obliguen a dir a l’home!’ quan ell no pensa així”.

Aquesta afirmació cau en uns moments en què Polònia ha perdut molta de la frescor que va tenir els seus primers anys d’emissió i quan alguns dels seus actors principals es plantegen deixar l’equip o han començat ja a buscar altres activitats televisives i creatives. Polònia és el producte televisiu que més diners dóna a la productora Minoria Absoluta, propietat de Toni Soler, historiador i empresari independentista mimat per TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides