El jutge no veu delicte en les proclames independentistes de la megafonia de Vic

El TSJC afirma que difondre missatges partidistes fora de campanya electoral no és delicte
Ana Erra (Comunicaciovic Viquipèdia)

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat investigar l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, per haver llançat per la megafonia de la ciutat missatges a favor de la independència de Catalunya i a favor dels independentistes presos o fugits de la justícia.

El TSJC considera que no és delicte difondre missatges partidistes fora de les campanyes electorals. Així l'alt tribunal català ha decidit no admetre a tràmit la querella contra l'alcaldessa de Vic i diputada de JxCat al Parlament que va presentar un particular.

El missatge que durant l'any passat i fins a la Diada va sonar cada dia per la megafonia de la ciutat deia: "No normalitzem una situació d'excepcionalitat i urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides