Junqueras triarà candidat per Esquerra entre Torrent i Aragonès

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, ha intercedit en la guerra interna que, soterradament, ha començat al partit per saber si el proper candidat a la presidència de la Generalitat serà Roger Torrent, president del Parlament, o Pere Aragonès, vicepresident del govern. Tot i ser a la presó, li han arribat les maniobres dels equips dels dos polítics fent campanya entre els quadres territorials i entre la militància dels republicans per erigir-se en breu com a nova “esperança blanca” del partit.

I, fidel al seu estil, Junqueras ha exercit el lideratge que tan assolit té al partit i ja ha avisat els dos candidats que ERC no farà primàries, que no es debatrà sobre qui ocuparà la candidatura a la presidència de la Generalitat si ell ja està inhabilitat, i que serà ell i només ell qui escollirà el nom del presidenciable. Les cartes, doncs, estan totes sobre la taula. Aragonès i Torrent s’han postulat. Junqueras serà qui escollirà. El partit haurà d’acatar i avalar. Tot queda, doncs, a expenses del calendari electoral que marqui Torra, que és qui prem aquest botó. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides