Què se n’ha fet d’Alejandro Fernández (PPC)?

La direcció del Partit Popular (PP)  no dona crèdit. El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha desaparegut del mapa. No concedeix entrevistes, no apareix als mitjans, no es fa notar. I això, sumat al daltabaix dels resultats electorals, fa que des de Génova es vegi Fernández com algú perdut, sense esma suficient per recuperar el partit i dotar-lo de la visibilitat i l’autoestima interna suficients.

És per això que els populars han donat instruccions als dirigents catalans perquè canviïn aquesta situació en el temps més breu possible. Volen més presència de Fernández i del PPC, sobretot mediàtica, i que els catalans i els espanyols comencin a veure un partit en recuperació i no “una despulla camí de la desintegració”, en paraules d’un dirigent dels populars de Madrid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides