Amb qui s’acarnissa el periodista Carlos Herrera?

Laura Borràs
Laura Borràs

El periodista de la Cope, Carlos Herrera, es quedava a gust l'altre dia després que la diputada de Junts per Catalunya (JxCat), Laura Borràs, visités al rei Felip VI, i li retreies la seva actitud amb Catalunya.

"Hi ha ximples amb balcons al carrer". Així començava Herrera el seu comentari sobre la visita de Borràs al monarca. Abans, el Tribunal Suprem (TS) va denegar a Jordi Sànchez, diputat suspès i en presó preventiva per la causa del procés, la possibilitat de sortir de presó per anar a la ronda de consultes amb el Rei, per la qual cosa JxCat va enviar a Borràs.

Entre altres perles, Herrara diu que "Borràs era consellera de cultura i ha donat bastants mostres del sectarisme, animadversió a la llengua castellana, que mig domina i mig trepitja".

"A Catalunya no hi ha pressupostos des de fa dos anys, on no es governa, no es prenen decisions importants per a la vida dels ciutadans i es perd el temps miserablement en aquesta espiral d'autoalimentació de presos polítics, independències, repúbliques inexistents i corrupció. Molta corrupció. Això ho podria explicar 'Laurita Borràs' al Rei si troba les paraules adequades en castellà. Per això cal haver-ho estudiat una mica", deia Herrera rotundament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides