Ada Colau presentarà candidatura a l’alcaldia de Barcelona

La líder de BComú dona el primer pas per poder repetir al capdavant de l'Ajuntament
Ada Colau

Ada Colau presentarà candidatura a l'alcaldia. Així ho han fet públic els comuns després de la reunió de la direcció del partit d'aquest dijous a la tarda. En el comunicat fet públic per la coordinadora de la formació es detalla que en el plenari de demà se sotmetrà a votació de les bases la proposta que Colau concorri a la investidura del 15 de juny.

Els comuns constaten que, després dels vetos creuats entre ERC i el PSC que han conduït a una situació d'"estancament", l'espai havia de prendre una decisió. "La millor proposta és que Ada Colau presenti la seva candidatura a la investidura. Una proposta que no tancaria la porta a seguir treballant per un govern estable de forces d'esquerres, tal com la ciutadania va demanar en les eleccions municipals", expressa el comunicat.

Just abans del contacte amb la militància d'aquest divendres, Colau s'ha reunit per primer cop amb el PSC, ara mateix el soci preferent dels comuns en les converses.

La investidura de l'alcaldessa en funcions només és possible amb els vots de Jaume Collboni i Manuel Valls.

Després de la reunió amb Collboni, Colau ha comunicat al seu cercle de confiança l'estat de les converses. Les explicacions les ha rebudes un petit cercle de dirigents. Després s'han elevat a la coordinadora del partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides