Qui vol castigar el Barça per xiular l’himne d’Espanya?

Santiago Abascal

No podia ser cap altre que el candidat de Vox, Santiago Abascal. L'ultradretà polític ha aprofitat el seu torn a les entrevistes que el diari Marca fa a alguns dels candidats a les eleccions del 28-A per escombrar cap a casa. Diu que és partidari de "qualsevol mena de mesura que impedeixi l'ultratge a l'himne nacional". Es refereix, especialment, a les xiulades barcelonistes en les finals de la Copa del Rei.

A més, creu que els clubs haurien de ser castigats durament. "Igual que són sancionats si un afeccionat llança una ampolla al camp o crida insults racistes", han estat les paraules concretes d'un Abascal que, preguntat per la possibilitat que les seleccions catalanes siguin reconegudes internacionalment, creu que "fa uns anys que aguantem massa amb la Copa del Rei": "És clar que no ens plantegem que cap selecció de caràcter autonòmic aconsegueixi un reconeixement de caràcter oficial", ha reblat.

Un dels somnis del polític d'extrema dreta és, precisament, que l'himne d'Espanya tingui lletra: "Seria molt bonic que els espanyols poguéssim cantar junts el nostre himne nacional. És veritat que és una tasca pendent que serà dificultosa. Posar-se d'acord al voltant d'una lletra no és una cosa que estigui en mans d'una societat tan dividida com l'espanyola".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.