Nuet deixa l’escó

El dirigent d’EUiA serà el quart de la llista d’ERC a les generals
Nuet, amb Rufián i Vilalta
Nuet, amb Rufián i Vilalta

Joan Josep Nuet ha anunciat aquest dilluns que serà el número quatre per Barcelona de la llista que ERC presentarà a les eleccions generals del 28 d’abril, i que aquest pas el porta a deixar l’escó que ocupava al Parlament com a representant dels comuns i el seu lloc a la direcció de la mateixa formació.

Nuet ha exposat la seva decisió acompanyat de figures d’ERC, com el diputat al Congrés Gabriel Rufián i la portaveu i diputada al Parlament Marta Vilalta, davant d’un faristol que exhibia els logos d’ERC i de Sobiranistes, la plataforma creada en el sí dels comuns per Nuet i Elisenda Alamany, desmarcats de la línia de la formació.

Vilalta ha indicat que el pacte amb Sobiranistes “no és contra ningú”, però els comuns havien expressat el seu malestar, per exemple, per boca de Joan Mena, que havia demanat a Nuet que deixés l’escó.

Acusat de transfuguisme des de les files dels comuns, l’encara màxim dirigent d’EUiA ha dit que actua de manera coherent i que en aquesta nova etapa es mantindrà fidel a les idees fundacionals dels comuns amb relació a la república catalana, el procés constituent i la ruptura amb el règim del 78.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides