Meritxell Batet posa en dubte el feminisme de Pablo Iglesias

La ministra de Política Territorial admet que ha estat víctima d'actituds masclistes al Congrés dels Diputats
Meritxell Batet
Meritxell Batet

L'endemà de les manifestacions del 8-M, en què socialistes i Podem van marxar plegats, la ministra de Política Territorial posa en dubte el pedigrí feminista de Pablo Iglesias. En una entrevista a RAC1, Meritxell Batet insinua que el líder del partit morat està potenciant el suport al moviment per electoralisme.

Batet posa com a exemple el cartell que anunciava el retorn d'Iglesias: "Va ser una errada monumental". Però, afegeix, "aquí plou sobre mullat. No és el primer cop que protagonitza un episodi poc afortunat entorn del feminisme. Recordo declaracions al començament de la seva aparició en política".

També ha carregat contra el "feminisme liberal" que proclama Ciutadans: "El feminisme te'l creus o no. No hi ha necessitat d'adjectivar-lo". I al PP, que va criticar les manifestacions per ser excloents, ha subratllat: "Intentar generar polèmica representa que estàs molt insegur o no acabes de creure que la dona ha de tenir els mateixos drets i llibertats".

Batet assegura que hi ha masclisme al Congrés dels Diputats i que n'ha estat víctima. Sense voler assenyalar persones ni partits, sí que ha dit que algunes actituds li "grinyolen".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides