Puigdemont es pica amb Oltra, que l’acusa de fer tiberis

L'expresident ha respost a la vicepresidenta valenciana convidant-la a acompanyar-lo perquè parli "amb fonament"
Mònica Oltra

La vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, ha dit en una entrevista a 'El Diario.es' que Carles Puigdemont es dedica a anar pel món "fotent-se bons menjarots i penjant-ho a Twitter" mentre Oriol Junqueras "està a la presó".

Oltra ha fet aquesta afirmació per valorar el que considera les actuacions diferents de Puigdemont i Junqueras, i les diferències entre "la dreta i l'esquerra". Per a la portaveu del Consell "la dreta es tapa les vergonyes sempre amb les banderes" i els seus "principis són els diners i el poder" mentre que "l'esquerra té principis i ètica".

Les crítiques d'Oltra han estat contestades aquest matí per Puigdemont, que ha retret ofès a la vicepresidenta del govern valencià que també s'apuntés a la "brama" de menystenir la situació que pateixen els polítics independentistes no empresonats, i l'ha convidat a acompanyar-lo durant una setmana. "Després podràs opinar i dir el que vulguis, però almenys amb fonament. Denigrar algú sobre falsedats és un recurs impropi de demòcrates", ha conclòs Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides