Felipe González, a Sánchez: “No necessitem relators”

L'expresident socialista s'ha mostrat preocupat per la "degradació institucional" que s'està vivint
felipe gonzalez
felipe gonzalez

L'expresident del govern espanyol Felipe González ha considerat aquest dijous que no calen relators per solucionar la crisi entre Catalunya i Espanya, i s'ha mostrat preocupat pel que ha considerat la "degradació institucional" que s'està vivint.

"Per a què necessitem una taula de partits decidida per un executiu que no permet funcionar el Parlament?", s'ha preguntat l'expresident en al·lusió a les peticions del Govern de Quim Torra.

González es mostra afí, així, a les tesis de Ciutadans, que rebutja acudir als espais de diàleg entre les diverses forces polítiques catalanes i subratlla que el lloc per confrontar idees és el Parlament.

González s'ha mostrat a favor del diàleg "sobretot davant la crispació i l'insult", però ha subratllat que cal definir-ne "el perímetre". Per a ell, aquest límit són la Constitució, l'Estatut i l'ordenament jurídic. "Si no –ha afegit- el que es fa és un diàleg de sords".

A través d'un vídeo difós per la Fundación Felipe González, l'expresident ha afegit, a més, que aquest diàleg ha de tenir lloc al Parlament i al Congrés dels Diputats, i s'ha mostrat molt crític amb les taules entre partits que proposa l'executiu de Quim Torra.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari