Els ultradretans grecs d’Alba Daurada, a favor dels presos

L'eurodiputat Georgios Epitideios retreu a la UE "que no intervé a Catalunya i els diputats segueixen a la presó"
Georgios Epitideios
Georgios Epitideios

Un dels eurodiputats del partit ultradretà grec Alba Daurada, Georgios Epitideios, ha denunciat durant una sessió del Parlament Europeu la situació dels dirigents del procés empresonats. En concret, s'ha referit als diputats catalans que es troben en espera de ser jutjats citant el seu cas juntament amb el dels representants d'Alba Daurada que, segons ell, són perseguits.

En el marc d'un debat sobre la situació dels drets fonamentals, Epitideios ha retret a la Unió Europea que persegueix la violació de drets humans de manera selectiva, adduint que alguns estats membres són sancionats i altres no. Aquesta intervenció es va produir el mateix dia que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va comparèixer a l'Eurocambra, assenyala El Confidencial Digital.

L'eurodiputat ultra, com mostra un vídeo publicat pel mateix diari, va manifestar que "la Unió Europea diu que es preocupa per la llibertat del poder judicial, però no intervé a Catalunya i els diputats segueixen a la presó. No fa res tampoc a Grècia i tenim diputats del tercer partit més important, Alba Daurada, que són perseguits".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides