Campanades a Lledoners

Centenars de persones passen el Cap d'Any davant la presó
Cap d'Any a Lledoners

Centenars de persones s'han concentrat aquesta nit de Cap d'Any als voltants de la presó de Lledoners, situada a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), per mostrar el seu suport als polítics presos en una data tan especial com Cap d'Any, com ja van fer per Nadal.

Els independentistes, convocats per l'entitat 'Omplim Lledoners' han sopat i acomiadat 2018 amb fogueres, balls, música i focs d'artifici. Fins a la zona han portat també una campana i les tradicionals dotze campanades de Cap d'Any les han dedicat als polítics que estan presos o a l'estranger.

A través de Twitter, l'exconseller Jordi Turull, un dels polítics presos a Lledoners juntament amb Josep Rull, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn i els líders sobiranistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, ha donat "infinites gràcies" a totes les persones que s'han desplaçat fins a l'exterior de la presó.

Altres 200 persones s'han concentrat aquest vespre davant de la presó de Mas d'Enric (Tarragona), on es troba l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, mentre que un centenar ho ha fet a la presó de Puig de les Basses (Girona), on està l'exconsellera Dolors Bassa.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides