Els sindicats majoritaris mantenen la vaga de funcionaris pel 12-D

Els convocants asseguren que no han rebut cap "proposta seriosa" per part de l'executiu de Torra
Manifestació sindical
Manifestació sindical

CCOO i la UGT han decidit seguir endavant amb la jornada de vaga dels funcionaris de la Generalitat pel pròxim dimecres 12 de desembre. Els sindicats majoritaris i els representants del govern català no han arribat a cap acord en la reunió que han mantingut aquest dilluns per intentar aturar la jornada de protesta dels empleats públics.

Segons ha avançat Europa Press, l'executiu de Quim Torra ha proposat als funcionaris cobrar el 25% de la paga extra del 2013 al 2019. La proposta anterior del govern català era la de pagar el 10% i que la resta dels imports de les pagues del 2013 i el 2014 s'anessin abonant de manera fraccionada fins al 2016.

Davant la darrera proposta de la Generalitat, CCOO i la UGT han dit que seguiran amb la convocatòria de vaga pel 12-D a l'espera que l'administració catalana faci una "proposta seriosa" als funcionaris.

L'executiu de Torra manté que encara "hi ha marge de negociació" i que aquesta s'hauria de produir a la Mesa General de la Funció Pública, que segons el govern català és l'òrgan competent per discutir aquestes qüestions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.