Quins polítics s’enganxen a Twitter per la vaga de fam?

Carles Puigdemont, menjant amb altres polítics a Bèlgca
Carles Puigdemont, menjant amb altres polítics a Bèlgica

L'expresident Carles Puigdemont i l'anterior líder del Partit Popular de Catalunya (PPC), Xavier Garcia Albiol, s'han enganxat a Twitter arran d'una piulada d'Albiol que criticava Puigdemont per "mostrar la seva solidaritat amb els companys que inicien una vaga de fam" a través d'una fotografia on se'l veu menjant en un restaurant belga.

En aquest sentit, Carles Puigdemont ha citat el tuit d'Albiol i li ha recordat que és "una foto de fa un any". Així doncs, l'expresident de la Generalitat ha afirmat que "així ho fan tot: manipulant, mentint i sense ni un gram de decència i respecte".

Albiol també considerava que aquest fet "era molt propi de la República Catalana" i Puigdemont li ha contestat que "el que és propi de la república catalana és tot allò que és impropi a la monarquia espanyola".

Puigdemont ha anunciat també en una altra piulada que s'ha adherit a la declaració del web vagadefam.cat i ha instat la gent a adherir-s'hi també i a fer-ne difusió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides