La Fiscalia estudiarà “cas per cas” quins alcaldes denuncia per l’1-O

María José Segarra nega l'existència d'una causa general
La fiscal general, María José Segarra, reunida amb el president del
La fiscal general, María José Segarra, reunida amb el president del TSJC, Jesús María Barrientos

La fiscal general de l'Estat, María José Segarra, ha visitat Catalunya aquest dijous per primer cop des que exerceix el càrrec i ha negat que existeixi una causa general o una "opinió generalitzada" per part de la Fiscalia sobre el cas de l'1-O.

Així mateix, ha anunciat sobre les diligències prèvies que ben aviat faran saber quines es porten a judici i quines s'arxiven. En aquest sentit, ha explicat que hi haurà querelles contra alguns alcaldes que van facilitar l'1-O, però que la Fiscalia estudiarà "cas per cas" respectant el principi de legalitat.

Les investigacions es van iniciar de la mà de José Manuel Maza, antecessor de Segarra en el càrrec que va morir fa un any, i afectaven inicialment a 712 alcaldes d'ajuntaments que havien signat a favor de l'1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides