Al PP català temen que Vox pugui presentar una llista per Barcelona

El panorama polític de la dreta està en plena convulsió a tot l’Estat. Des de fa mesos, la caiguda en desgràcia del PP, l’estratègia de Ciutadans per créixer a costa dels populars i l’auge del partit d’ultradreta Vox han fet que les previsions que els partits podien fer fa només un parell d’anys no serveixin per a res. I en plena reordenació de l’espai de dretes arribaran les eleccions municipals i europees. El PP català, davant aquest panorama, s’ha adonat que a Barcelona té un problema. I lluny de patir pel que pugui fer-li Ciutadans –que ja s’ha menjat tot el que ha pogut dels populars– la direcció del PP català mira amb recel a Vox.

Els d’Alejandro Fernández intueixen que si Vox acaba presentant candidatura pròpia a l’Ajuntament de Barcelona, tots els seus regidors es poden quedar fora del consistori. I és que el PP de la capital, amb Alberto Fernández Díaz al capdavant, ja està amb respiració assistida, però amb un altre actor polític competint per la dreta, es quedarien fora de l’Ajuntament quasi amb tota probabilitat. Això és, si més no, el que admeten en privat els populars de Barcelona i alguns dirigents del partit a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides