ERC i Cs s’enganxen al Parlament

Wagensberg li diu "feixista" a Garrizosa i aquest li respon: "Ens veiem fora"
Arrimadas i Garrizosa
Arrimadas i Garrizosa

El diputat d'ERC Ruben Wagensberg ha denunciat que el portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, li ha dit, mentre pujava les escales del ple: "Vés-te'n a dalt, ens veiem a fora". L'enganxada ha tingut lloc durant el ple del Parlament, quan Wagensberg tornava a l'escó després de la seva intervenció, en què ha plantejat parlar de Ciutadans com a "feixistes" com a rèplica a les acusacions de "colpistes" als independentistes.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha cridat a l'ordre als dos diputats i ha avisat que no tolerarà "cap falta de respecte" al Parlament. De la mateixa manera, Torrent ha demanat al diputat republicà que es retractés i Wagensberg ha retirat les seves paraules.

Carrizosa ha negat "categòricament" haver amenaçat Wagensberg i ha ironitzat que no s'atreviria "mai a baixar als carrers", que són seus, "per discutir res".

D'altra banda, la diputada de la CUP Maria Sirvent, que ha reforçat la denúncia de Wagensberg –"ho hem sentit tots"-, ha considerat "molt i molt greus" les paraules del portaveu de Ciutadans i ha demanat a Torrent que emprengui "les accions oportunes".

Finalment, la discussió ha acabat amb Torrent avisant que no es voldria "veure obligat a expulsar ningú" de l'hemicicle.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides