Foment insta l’ANC a retirar la llista de les empreses republicanes

El nou president Sánchez Llibre entén que la campanya és un "error" i una "barbaritat"
Josep Sánchez Llibre
Josep Sánchez Llibre

Foment del Treball demana a l'Assemblea Nacional Catalana que suspengui la campanya per promoure el consum en empreses amb valors republicans. Troba que és una barbaritat.

El nou president de Foment, Josep Sánchez Llibre, diu que al final acabarà afectant els treballadors i demana a l'ANC que recapaciti. "És un error i una barbaritat i m'agradaria, amb tota la generositat i simpatia possible, que l'ANC deixés de plantejar una política com la que han plantejat. Al final qui pagarà els plats trencats no són les empreses, sinó els treballadors", ha dit Sánchez Llibre.

L'ANC presentava ahir la campanya "Consum estratègic", que vol fomentar entre els ciutadans el consum en empreses que responguin a uns valors republicans. Això no obstant, assegurava també que no farien llistes de bones i males empreses, sinó que seran les mateixes companyies que volen "contribuir a la república catalana" les que es podran inscriure en una pàgina web.

Sánchez Llibre també ha explicat que entre les visites institucionals, com a president de Foment, no hi ha la d'anar a la presó a veure els polítics empresonats. Amb tot, ha afegit que això entraria en l'esfera privada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides