Alamany renuncia com a portaveu dels comuns al Parlament

La diputada, impulsora del corrent Sobiranistes, associa la direcció del seu partit amb la vella política
Elisenda Alamany
Elisenda Alamany

Elisenda Alamany ha anunciat aquest dilluns que renuncia a continuar com a portaveu parlamentària dels comuns. La seva posició havia quedat debilitada després d'haver presentat Sobiranistes, un corrent crític amb la direcció del partit. A més, el coordinador del grup parlamentari, Marc Grau, proper a ella, havia estat destituït. La presidenta del grup parlamentari dels comuns, Jéssica Albiach, això sí, va dir que la discrepància política no havia motivat la destitució de Grau.

Alamany, que advoca per "recuperar els valors fundacionals" dels comuns amb el corrent que ha impulsat, manté la seva crítica contra la direcció del partit, encapçalada per Ada Colau. De fet, ha associat la cúpula dels comuns en el seu comunicat d'aquest dilluns amb les dinàmiques polítiques velles.

A més, la diputada ha manifestat que en el moment actual uns altres companys de bancada poden fer de portaveu millor que ella. Alamany ja havia indicat la setmana passada que la seva continuïtat al càrrec es trobava "sobre la taula". Finalment, tot i que la direcció dels comuns l'havia confirmat com a portaveu, ella ha fet el pas. “Avui faig un pas gens fàcil, però necessari per seguir endavant”, assegura

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides