Mascarell s’ofereix com a alcaldable

El delegat del Govern a Madrid assegura que cal frenar "l'operació d'Estat" que suposa Manuel Valls
Ferran Mascarell
Ferran Mascarell

Ferran Mascarell "no descarta" presentar-se com a alcaldable de Barcelona a través d'una "candidatura àmplia". En aquests termes s'ha expressat aquest diumenge el delegat del Govern a Madrid i impulsor de la Crida Nacional per la República en una entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio.

Mascarell ha indicat que cal frenar "l'operació d'Estat" que suposa Manuel Valls, i ha apuntat que tampoc descarta presentar-se al capdavant d'una agrupació d'electors, la qual ha situat com una "via".

El dirigent sobiranista, en tot cas, ha apuntat que la Crida no tindrà pròpiament candidat a Barcelona, perquè aspira a teixir una llista transversal que agrupi des del PDECat fins als votants del PSC desencantats amb l'actual rumb de la formació.

Mascarell ha indicat que gaudeix de suports, i prendrà la decisió definitiva durant el pròxim mes.

Qui va dirigent del PSC, també ha assegurat que "si el president Puigdemont m'hagués proposat ser president de la Generalitat, ho hauria acceptat".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides