Qui considera ‘un perill per la democràcia’ a Dana Rohrabacher, l’amic ianqui de Carles Puigdemont?

Carles Puigdemont y Dana Rorabacher en el Palacio de la...
Carles Puigdemont y Dana Rorabacher en el Palacio de la Generalitat

Harley Rouda, el candidat del Partit Demòcrata a arrabassar al republicà Dana Rohrabacher l’escó que té des de fa vuit anys al Congrés dels Estats Units en representació de Califòrnia. Els demòcrates fan campanya contra Rorabacher acusant-lo de ser “un dels pitjors congressistes republicans”, de ser un col·laborador de Vladimir Putin en la seva campanya per afavorir Donald Trump en les darreres eleccions presidencials i de ser un perill per la democràcia. “Quan tenim Republicans com Rohrabacher al Congrés, simplement la nostra democràcia és en perill”, s’afirma a la propaganda demòcrata.

L’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont ha presumit de la seva amistat amb Rohrabacher, que presideix el Subcomitè d'Europa del Congrés. El congressista manté bones relacions també amb Julian Assange, amb qui es va reunir a l’ambaixada de l’Equador a Londres, coincidint amb les manifestacions de suport del ciberactivista australià al referèndum de l’1 d’octubre i el procés independentista de Catalunya.

El 6 de novembre se sabrà si Puigdemont continua tenint un bon amic a Califòrnia assegut al Congrés de Washington o si el seu seient l’ocupa un demòcrata, Harley Rouda, que acusa Rohrabacher de “haver sabotejat el sistema de salut, amenaçat ‘Medicare’ i la Seguretat Social, regalat milers de milions als rics retallant-los impostos, donat passes enrere en la protecció ambiental i degradat la imatge dels Estats Units al món”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides