El TSJC investigarà si Turull ha comès insolvència punible

L'exconseller va cedir patrimoni a la seva esposa abans de l'1-O
turull puigdemont presa possessio
turull puigdemont presa possessio

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès la querella presentada per la Fiscalia contra l’exconseller de la Presidència Jordi Turull per haver cedit patrimoni a la seva esposa, Blanca Bragulat.

El magistrat Francisco Valls assumirà la instrucció d’aquest cas de presumpta comissió d’un delicte d’insolvència punible, castigat amb penes d’un a quatre anys de presó i una multa de dotze a vint-i-quatre mesos.

En la resolució amb què es declara competent per endegar una investigació, el TSJC apunta que Turull es va despendre, mesos abans de l’1-O, de la major part del seu patrimoni immobiliari i els seus actius financers “amb l’evident propòsit i finalitat d’intentar eludir” un futur embargament, que es podria decretar en el marc de la causa de l’1-O, per la qual es troba en presó preventiva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides