Fer el ‘hooligan’ a Berlín amb l’excusa d’un vol amb retard

Torra Puigdemont
Torra Puigdemont

JxCat ha estat viatjant a Berlín constantment. Les anades i vingudes en l’estratègia de la formació, i sobretot les crides a files de Carles Puigdemont, han fet que de manera reiterada els diputats hagin agafat un avió per desplaçar-se on el cap de grup els esperava per abordar l’enèsima crisi. La darrera excursió, però, va tenir un gir inesperat.

Després d’estar tot el dia reunits a Berlín, els diputats de JxCat van anar a l’aeroport alemany per tornar cap a Barcelona. Però un enorme retard en el vol de més de sis hores va fer que la majoria dels electes optessin per passar una nit més a Berlín i agafar l’avió del matí següent. Per comoditat? Per aprofitar el temps? No, per no perdre’s el partit del Barça d’aquell vespre. Així, els diputats van agafar una nit d’hotel més, van tornar cap a Berlín, van recollir el seu estimat líder Puigdemont, i van acabar a un bar fent el hooligan culer animant el Barça com si no hi hagués un demà.

Lluny d’amagar el canvi en els plans o de moderar-lo perquè no semblés que estaven de farra amb l’exiliat per Alemanya, la majoria van exhibir amb orgull l’aventura i van publicar fotos i comentaris a les xarxes socials. Després hi haurà qui es queixarà quan se’ls acusi d’estar vivint la vida loca mentre denuncien que Catalunya pateix “una crisi humanitària”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari