Convèncer per “saturació”

Familiars presos

L’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) ha engegat una campanya amb la vista posada en Sant Jordi i en els adeptes que poden aconseguir aquell dia. Es tracta de fer una crida a la ciutadania contrària a la situació que tenen els seus familiars residents a l’estranger o empresonats de manera preventiva per l’acció de la justícia i l’Estat espanyol.

L’entitat vol que aquesta gent agafi un model de carta que ells han redactat en cinc llengües diferents i l’enviïn als cinc caps de govern i primers ministres de França, Alemanya, Finlàndia, Irlanda i Portugal. A la missiva es denuncien els excessos que asseguren que està cometent l’Estat amb els presos i els “exiliats”, les “arbitrarietats” de la justícia espanyola amb els independentistes, i es demana “auxili” i “ajuda” als mandataris.

La idea és que aquest mes d’abril, i especialment a partir de la diada de Sant Jordi, els ciutadans enviïn massivament les cartes perquè els cinc caps de govern s’hagin de pronunciar i siguin conscients de la situació que els familiars denuncien. En l’acte de presentació, on van intervenir diversos dels familiars dels independentistes a l’estranger o en presó preventiva, la filla de Lluís Puig, Alba Puig, va ser la més clara en parlar i va explicar que buscaven que les cartes funcionessin “per saturació” als mandataris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari