Millet, en llibertat

El condemnat a nou anys de presó pel desfalc del Palau ha pagat una fiança de 400.000 euros
felix millet
felix millet

Fèlix Millet, condemnat a nou anys de presó pel desfalc del Palau de la Música, ha abandonat aquest divendres el centre penitenciari de Brians 2, on estava ingressat, després de fer front a la fiança de 400.000 euros que el jutge li va imposar per eludir la presó provisional.

La defensa de Millet, que precisament havia rebut aquest divendres l’alta hospitalària del pavelló penitenciari de l’Hospital de Terrassa, on estava ingressat des del 23 de febrer, ha comparegut a última hora del matí davant la secció desena de l’Audiència Provincial de Barcelona per presentar els avals.

Fonts penitenciàries han explicat que aquests avals són dues propietats de dos familiars. S’ha presentat la taxació dels dos immobles, que supera “àmpliament” la quantitat exigida per la fiança.

Per això s’ha dictat auto de llibertat provisional, que s’ha comunicat a la presó a través del jutjat de guàrdia del partit judicial amb competència a Brians 2. Fèlix Millet ha quedat en llibertat a última hora d’aquesta tarda.

Cal recordar que Jordi Montull, mà dreta de Millet i condemnat també pel desfalc, va sortir de la presó dimarts després de dipositar la fiança de 100.000 euros imposada per l’Audiència de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides