“Catalunya serà independent per un fet de justícia”

Puigdemont vol tornar a ser president i lamenta no haver implementat la república el 10 d'octubre
puigdemont 2 febrer rac1
puigdemont 2 febrer rac1

L’expresident del govern català, Carles Puigdemont, ha manifestat en una entrevista a RAC1 que vol tornar a ser president de la Generalitat en el futur i que el 10 d’octubre va cometre “un error”, ja que troba que “hauríem d’haver implementat la república” aleshores perquè, segons el seu parer, tenia l’autoritat moral i política per proclamar la independència de Catalunya. D’altra banda, s’ha mostrat convençut que en el futur “Catalunya serà independent per un fet de justícia”.

Puigdemont, que ha dit que preveu “tristament” romandre “molts anys” a Bèlgica “igual que tristament els que estan a la presó també hi estaran temps”, també ha assegurat que la “infraestructura a Brussel·les la paguem de la nostra butxaca i hi ha gent que fa aportacions voluntàries”.

Pel que fa a la revelació d’informes de la Policia Nacional sobre documentació que pretenien destruir els Mossos d’Esquadra relativa a espionatges de la policia catalana a polítics i periodistes ha suggerit que podrien ser falsos o estar manipulats. “Vista l’experiència”, ha dit concretament, ha apostat per un “principi de dubte”, i s’ha preguntat: “Qui els fabrica? D’on surten?”. Així mateix, ha dit que no havia sentit a parlar mai del document Enfocats, trobat a l’ex-número dos d’Economia Josep Maria Jové i considerat per la investigació judicial un full de ruta independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides