Arrimadas planteja un ple de “desbloqueig”

Demana a Torrent que obri una nova ronda de contactes per trobar un candidat alternatiu a Puigdemont
arrimadas cs
arrimadas cs

Inés Arrimadas demanarà al president del Parlament, Roger Torrent, que convoqui un ple per desbloquejar la investidura. Assegura que la situació és insostenible i li reclama que no proposi Carles Puigdemont com a candidat.

És el primer moviment que fa Ciutadans per intentar desbloquejar la situació. Si Torrent no retira l’aval a Puigdemont, demanaran que es faci un ple per analitzar la situació. Una proposta que ja feia, aquesta setmana, Catalunya en Comú.

“Serà un ple de desbloqueig, un ple extraordinari sobre la incertesa política que vivim a Catalunya. Ciutadans té els diputats suficients al Parlament per a instar la Cambra a la celebració”, ha recordat la líder de Cs.

Ciutadans l’anomena “ple de desbloqueig”, encara que diu que només serviria per fixar posició política i que no faria que el temps de dos mesos per la investidura o eleccions comenci a córrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides