La CUP demana a Puigdemont que concreti els seus plans

Una delegació de la formació anticapitalista s'ha reunit a Brussel·les amb l'expresident Puigdemont
Carles Riera
Carles Riera

Una delegació de la CUP ha mantingut a Brussel·les una reunió amb el candidat de JxCat, Carles Puigdemont, per explorar possibles acords de legislatura que garanteixin la majoria absoluta independentista aconseguida en les eleccions del 21D.

La CUP ha estat representada en aquesta reunió pel seu cap de llista en aquestes últimes eleccions, Carles Riera; per la diputada electa Natàlia Sànchez, i per la portaveu del secretariat nacional d’aquesta formació, Núria Gibert.

Aquesta reunió ha estat la primera de caràcter bilateral entre la CUP i Puigdemont des de les eleccions i només ha tingut caràcter exploratori i de presa de contacte.

“Hem tingut un intercanvi d’impressions”, indica un breu comunicat de la CUP que, però, confirma que han demanat a Puigdemont que concreti com pensa encarar la legislatura i com “pretén iniciar el procés de desplegament de la república”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides