Nestlé demana acabar amb el boicot als seus productes

Els treballadors recorden que d'això en depenen milers de llocs de treball i de famílies que estan repartides per tot el territori espanyol
Título de la imagen
Título de la imagen

Els treballadors de Nestlé Espanya han exigit el “cessament del boicot als productes catalans a la resta d’Espanya” i, concretament, als del Grup Nestlé, “dels quals depenen milers de llocs de treball en tot el territori espanyol“. Els empleats de la multinacional suïssa han expressat, a través d’un comunicat de la secció sindical d’UGT-FICA, la seva “inquietud” pel temor a perdre els seus llocs de treball davant la crida a boicotejar els productes de procedència catalana a través de les xarxes socials, a causa del procés independentista.

El sindicat demana “responsabilitat” perquè tant els empleats que treballen per Nestlé, com les seves famílies i els centres de producció estan repartits per tot el territori espanyol i recorda que la multinacional compta amb proveïdors i diferents serveis a tota la geografia peninsular, i també és, per tant, responsable dels milers de llocs de treball indirectes que genera l’activitat de la multinacional.

Demanem el cessament de qualsevol forma de boicot o promoció del mateix que posi en risc la normal comercialització de productes Nestlé, ja que darrere de la marca hi ha milers de llocs de treball que no han de posar-se en risc i amb els quals es contribueix al benestar de moltes famílies de tot el territori nacional”, ha reclamat el sindicat.

Nestlé, que té la seva seu social espanyola a Esplugues de Llobregat, té en plantilla 5.350 persones a tot Espanya i té centres de producció a Pontecesures (Pontevedra), Gijón i Sevares (Astúries), La Penilla (Cantàbria), Araia (Àlava), Miajadas (Càceres), Herrera del Duque (Badajoz), Girona, Viladrau, Castellbisbal i Reus (Catalunya).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides