Els mitjans de la Generalitat s’oposen al 155

TV3, Catalunya Ràdio i l'agència ACN ha protagonitzat un acte de protesta conjunt contra l'aplicació de l'article
Título de la imagen
Título de la imagen

Acte de protesta conjunt dels mitjans públics de la Generalitat contra l’aplicació de l’article 155. Les direccions, consells professionals i comitès d’empresa de TV3, Catalunya Ràdio i l’agència de notícies ACN s’han unit per llegir un manifest conjunt contra la possibilitat d’aplicació de l’esmentat article per part del Govern central, que entenen com un intent de “control” del funcionament que suposarà una “involució” dels mitjans.

En un acte celebrat aquest dimecres a la tarda en els estudis de TV3 a Sant Joan Despí, diversos treballadors, entre ells coneguts presentadors dels informatius de la cadena, han llegit el manifest en vuit idiomes: català, aranès, castellà, basc, gallec , anglès, francès i alemany.

El text considera que l’intent d’intervenció dels mitjans públics catalans “implica un atac directe a la ciutadania” i “vulnera el dret a rebre una informació veraç, objectiva, plural i equilibrada”. En conclusió, els professionals subratllen que l’aplicació del 155 respecte als mitjans públics “dinamita principis fonamentals de la UE”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides