Nigel Farage dóna suport als independentistes catalans

L'eurodiputat britànic d'extrema dreta denuncia les càrregues policials de l'1-O
Nigel Farage
Nigel Farage

L’exlíder del partit d’extrema dreta britànic UKIP i actual membre del Parlament europeu, Nigel Farage, s’ha posat al costat dels independentistes catalans. Farage ha denunciat que “la Policia d’un Estat membre” ha ferit “a 900 persones en un intent per aturar el seu vot”.

Farage també ha dit que “sigui o no legal, la gent té dret a expressar la seva opinió”, en la seva compareixença al Parlament d’Estrasburg.

En un article al The Telegraph, el polític d’extrema dreta també ha escrit que “a Catalunya hem vist com fa “democràcia” la Unió Europea. Perquè no ho poden veure també els partidaris de la pertinença?”. Farage és un defensor del Brexit i un polític clarament contrari a la Unió Europea.

La intervenció de Farage ha provocat una picabaralla del britànic amb l’eurodiputat del PP, Esteban González Pons. Finalment ha estat el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, qui ha tallat la discussió afirmat que “Espanya és un país democràtic”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides