Denuncien la inacció dels Mossos davant l’1-O

La investigació contra el cos policial, que podria acabar en una causa comuna, centra un dels punts de tensió
Título de la imagen
Título de la imagen

Sis jutjats de Catalunya han obert diligències per investigar l’actuació dels Mossos d’Esquadra per no haver impedit aquest diumenge la votació del referèndum d’independència, com ordenava el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Segons ha informat el TSJC en un comunicat, les diligències les han obert, en uns casos d’ofici i en altres arran de denúncies de particulars, jutjats de Barcelona, el Vendrell (Tarragona), la Seu d’Urgell (Lleida), Lleida , Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Pel que fa a les investigacions contra els Mossos d’Esquadra, que podrien acabar acumulant en una causa comuna, el jutjat instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències arran de la denúncia d’un particular que l’ha presentat avui als jutjats de guàrdia de la capital catalana. També arran de la denúncia d’un ciutadà per la passivitat de la policia catalana davant el referèndum, ha obert diligències al jutjat d’instrucció número 3 del Vendrell (Tarragona).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides