La noia assassinada a Susqueda hauria rebut un tret al cap

Els dos cossos que es van trobar aquest dimarts estaven nus i tenien clars signes de violència
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimarts els Mossos d’Esquadra han trobat dos cadàvers al pantà de Susqueda (Girona), nus i amb clars signes de violència. Tot sembla indicar que es tracta dels cossos de Paula Mas i Marc Hernández, una parella d’Arenys de Munt i Cabrils (Barcelona) que van anar de vacances el passat 24 d’agost per la zona del pantà de Susqueda i per la Costa Brava. Després de desaparèixer i de gairebé un mes de recerca, els agents van localitzar un cos que surava i un altre que estava enganxat a les parets del pantà.

Les autòpsies encara han de confirmar que es tracti de la parella desapareguda, malgrat que l’examen forense inicial apunta a un doble crim. L’informe policial determina que la noia presenta una forta contusió al cap i té un orifici de bala, fet que implica que l’autor de la mort hauria utilitzat una arma de foc per assassinar-la. Pel que fa al cos de l’home, que duia una motxilla amb pedres a l’esquena, també presenta diverses ferides al tòrax, tot i que encara no s’ha pogut saber si van ser provocades per un ganivet, una arma blanca o un objecte contundent.

Els investigadors sospiten que hi podria haver més d’una persona implicada en les morts, tenint en compte que es van fer servir almenys dues armes diferents per perpetrar els assassinats, els diferents tipus de lesions i els intents de fer desaparèixer totes les proves sota l’aigua del pantà. Els investigadors tornaran a revisar les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha en diferents punts del pantà, perquè creuen que l’autor o autors serien coneixedors de la zona.

En aquest sentit, ha transcendit que un testimoni va sentir aquella tarda diversos trets a la zona. Concretament, va sentir una forta discussió, seguida de tres o quatre trets, un altre crit, i un últim tret. Així mateix, es van trobar unes gotes de sang sobre unes pedres, però el laboratori de la policia científica ha determinat que eren d’animal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides