Busquen Moussa Oukabir, presumpte autor material de l’atemptat

El sospitós és el germà petit del detingut ahir a Ripoll i podria ser el conductor de la furgoneta
Título de la imagen
Título de la imagen

Els Mossos d’Esquadra busquen Moussa Oukabir, germà petit del detingut a Ripoll, Driss Oukabir, com a suposat conductor de la furgoneta que aquest dijous va atropellar centenars de persones a la Rambla de Barcelona i que ha provocat 13 morts i un centenar de ferits, alguns molt greus. Moussa Oukabir resideix a Ripoll i s’hauria radicalitzat en els últims mesos.

La policia busca encara a quatre terroristes pels atemptats de la Rambla de Barcelona, que formarien part d’una cèl·lula composta per 12 persones, segons les primeres investigacions.

Els Mossos d’Esquadra han detectat connexions “clares” entre l’atemptat a la Rambla de Barcelona i l’explosió d’un habitatge a Alcanar (Tarragona), on els seus inquilins preparaven explosius . Els investigadors sospiten que els terroristes pretenien atemptar al centre de Barcelona amb les bombones de butà de la casa d’Alcanar, segons han explicat a l’ACN fonts de la investigació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides