Estat Islàmic reivindica l’autoria de l’atemptat

Identifica els autors de l'atropellament com a "soldats del califat"
Título de la imagen
Título de la imagen

El grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat l’autoria de l’atemptat perpetrat aquest dijous a Barcelona, a través d’una nota difosa per la seva agència de notícies, Amaq, i en la qual assumeix com a propi l’atropellament en el qual han mort almenys 13 persones.

En la nota, recollida pel portal de seguiment d’informació terrorista SITE, Estat Islàmic identifica als autors de l’atac com a “soldats del califat”, un terme amb el qual es refereix als membres de l’organització.

El grup ha justificat l’atemptat com una resposta a les crides prèvies per atacar països de la coalició, un argument similar al que ha esgrimit en altres atemptats recents en sòl europeu. La reivindicació ha estat precedida per la celebració dels seus seguidors en Internet, segons SITE.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides