Eulen suspèn la vaga del Prat per l’atemptat

Els treballadors acudiran demà als seus llocs de treball amb normalitat
Vaga a l'aeroport del Prat
Vaga a l'aeroport del Prat

El comitè d’Eulen ha suspès temporalment la vaga indefinida a l’Aeroport de Barcelona-el Prat per l’atemptat que ha tingut lloc aquesta tarda a la Rambla de Barcelona, on una furgoneta ha atropellat intencionadament a desenes de transeünts, causant almenys 13 morts.

“De moment s’ajorna la vaga pels esdeveniments succeïts avui a Barcelona”, han explicat fonts sindicals, que han assenyalat que els treballadors acudiran demà als seus llocs de treball amb normalitat, encara que no formin part dels serveis mínims.

La plantilla d’Eulen Seguretat, responsable dels controls d’accés a l’aeroport barceloní, va iniciar el passat dilluns, dia 14, una vaga indefinida de 24 hores per reclamar millores salarials i laborals.

El comitè de treballadors va mantenir aquesta tarda una reunió amb la direcció d’Eulen per abordar l’arbitratge, que s’encarregarà de resoldre el conflicte de l’aeroport barceloní.

La reunió ha finalitzat sense acord, de manera que serà el Govern qui designi l’àrbitre que s’encarregarà de redactar el laude obligatori per posar fi a la vaga al Prat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides