Rull diu que la CUP resta amb els seus “plantejaments ofensius”

Al PDeCat no agrada que els anticapitalistes vulgui 'escombrar' Artur Mas i Santi Vila
rull al parlament
rull al parlament

Les relacions entre el PDeCat i la CUP no semblen passar pel seu millor moment. En declaracions a Catalunya Ràdio, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha acusat als anticapitalistes de “gesticular” i d’utilitzar “plantejaments ofensius” que, segons ell, “acaben restant” suport a la independència.

Rull ha replicat d’aquesta manera a la campanya de la CUP per al referèndum de l’1-O, en què crida a “escombrar”, entre altres, Artur Mas. “A altres els agrada gesticular, a nosaltres ens agrada fer i guanyar, i no ens distraurem davant plantejaments ofensius que acaben restant”, ha assenyalat el titular de Territori.

Respecte a les declaracions d’Anna Gabriel instant el president Carles Puigdemont a destituir Santi Vila per impulsar la querella de la Generalitat contra Arran per les seves accions en contra del model turístic, Rull ha replicat que el conseller d’Empresa s’ha limitat a complir amb la seva “obligació”. “La CUP espera butlla i vol castigar el conseller Vila perquè no els dona la butlla. Els actes vandàlics són vandàlics encara que defensin un principi legítim”, ha afegit.

Rull també ha censurat el ventall de declaracions dels anticapitalistes sobre detalls de l’1-O, com els detalls sobre la llei de transitorietat jurídica que va avançar, a principis d’agost, Benet Salellas o l’afirmació, aquest cap de setmana, de Mireia Vehí que el Govern ja té “urnes i cens”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides