Els treballadors d’Eulen es van manifestar contra Puigdemont

Quan era alcalde de Girona, l'ara president ja va topar amb les protestes del personal de l'empresa
Treballadors Eulen Girona
Treballadors Eulen Girona

Els treballadors d’Eulen es van manifestar pels carrers de la ciutat de Girona el 10 de desembre de 2015 per denunciar “assetjament i males pràctiques” de l’empresa. Van demanar a les administracions que tenien contractats els serveis d’Eulen que reclamessin el compliment de les seves obligacions o que li rescindissin el contracte. Entre aquestes administracions hi havia l’Ajuntament de Girona, presidit aleshores per Carles Puigdemont.

Puigdemont ja va viure una altra protesta dels empleats d’Eulen el gener de 2012, pocs mesos després d’accedir a l’alcaldia gironina. Aleshores, les 200 persones que es van aplegar en una concentració d’una hora a la Plaça del Vi van cridar consignes com “Carles Puigdemont estàs amb el patró”, “Ea, ea, ea, el motxo se cabrea” o “Eulen fora”.

L’Ajuntament de Girona va firmar la tardor passada contractes amb Eulen perquè netegi la majoria d’edificis i dependències municipals per 3,5 milions d’euros l’any. El contracte és per dos anys prorrogable dos anys més.

Des del govern de Carles Puigdemont, els partits que li donen suport o els manifestants de l’Assemblea Nacional Catalana que es van desplaçar a l’aeroport del Prat s’han presentat les protestes d’Eulen que han provocat llargues cues per embarcar com “una maniobra de l’Estat per desprestigiar Catalunya”. Als futlletons que hi repartia l’ANC es retratava aquesta multinacional com una “empresa amiga del govern de Madrid”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides