A qui lamenta Xavier Vidal-Folch que no li donin la Creu de Sant Jordi?

Título de la imagen
Título de la imagen

A Ramon Felipó Oriol. Ho ha fet en l’article que ha dedicat a revisar el currículum d’Albert Batlle, arran de la seva dimissió com a director general dels Mossos d’Esquadra. Vidal-Folch, en l’article “Un resistent, un defensor de la llei”, publicat a El País, recorda que Batlle va militar a començaments dels setanta a la resistència democràtica a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Aquesta resistència democràtica, segons Vidal-Folch, es produïa en “l’era de les dures i el separatisme no compareixia”. “Només hi havia una excepció: Ramon Felipó. I no li han donat ni la Creu de Sant Jordi“, conclou.

Ramon Felipó, nascut a Manresa l’any 1950, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona, el 1973, i és un investigador del camp de la cultura popular, molt vinculat a l’activisme sobiranista català. Col·labora en nombrosos portals digitals, diaris i revistes locals i ha publicat diversos llibres sobre cultura popular i la història i els costums de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides