Arxivada la peça que imputava Pere Navarro i Jaume Collboni en el cas Mercuri

S'investigava les gestions fetes per l'exalcalde Manuel Bustos per la concessió d'un canal de televisió a l'empresari Nicola Pedrazzoli
Collboni i Navarro
Collboni i Navarro

La jutge ha ordenat que la peça 29 del cas Mercuri quedi arxivada, en aquesta peça s’investigava les gestions fetes l’any 2012 per l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, amb els membres del PSC i del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Bustos buscava la concessió d’un nou canal de televisió per a l’empresari Nicola Pedrazzoli.

L’exalcalde Bustos va parlar amb el que era el líder del PSC en aquell moment, Pere Navarro, i també amb d’aleshores portaveu dels socialistes catalans, Jaume Collboni. Arran d’aquelles converses tots dos dirigents socialistes van ser imputats.

L’any passat, el fiscal ja va demanar l’arxiu de les imputacions tant de Navarro com de Collboni per presumpte tràfic d’influències. La fiscalia considerava que no hi havia indicis de delicte, i ara el jutge ha arxivat la peça sencera.

Pedrazzoli negociava en aquell moment un acord amb el Grup Godó amb la intenció de llogar la freqüència de RAC105 TV. L’empresari pretenia que Canal Català es pogués veure a tot Catalunya, però li calia un informe positiu del CAC.

L’informe dels Mossos d’Esquadra assegura que “el portaveu socialista no va satisfer la demanda de gestions” que li feia Bustos, de la mateixa manera que tampoc ho va fer Pere Navarro, i la concessió a Pedrazzoli no es va produir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides