Jordi Montull es reunia sovint amb Daniel Osàcar

Abans de rebre al tresorer de CDC s'havia de parlar amb responsables de Ferrovial
Jordi Montull
Jordi Montull

Les dues secretàries de Jordi Montull, exdirector del Palau de la Música han confirmat en la seva declaració que el tresorer de Convergència Democràtica (CDC), Daniel Osàcar trucava per telèfon molt sovint al seu cap i que també el visitava. Així mateix, Rosa Maria Roca també ha dit que quan s’havia de respondre a la trucada d’Osàcar, abans es parlava amb Juan Elizaga, directiu de Ferrovial.

Tant Maria Eugènia Morante com Rosa Maria Roca van treballar com a secretàries de Montull. Ambdues han reconegut que Osàcar era un visitant habitual del seu cap al seu despatx al Palau de la Música i que, a més, trucava per telèfon tant per la centraleta com pel número directe que Montull tenia en el seu despatx. 

Aquests contactes consten en la relació de trucades ateses per elles. Com a exemple, en els dietaris del 22 de gener de 2008 i de 29 de gener de 2008, una setmana més tard, hi ha la mateixa anotació manuscrita de la secretària: “Trucar senyor Elizaga abans senyor Osàcar”.

Per l’acusació, és una prova més del finançament irregular de Convergència Democràtica des de Ferrovial amb el Palau de la Música com a intermediari. Aquest fet ja va ser reconegut tant per Félix Millet com per Jordi Montull en les seves respectives declaracions les primeres jornades del judici.

Per altra part, Maria Pilar Casanovas, secretària de Millet, ha confirmat que el seu cap mantenia una relació fluïda amb l’ex-tresorer de CDC, Carles Torrent, mort el 2005. Casanovas ha confirmat les visites de Torrent a Millet, el tresorer de Convergència es feia vigilar el cotxe mentre estava al despatx amb Millet, on el president del Palau li lliurava un gruixut sobre tancat que prèviament s’havia tret de la caixa forta, tal i com ja havia dit la secretària particular de Millet.

Daniel Osácar va substituir Torrent com a tresorer de Convergència, però mentre que el segon es reunia amb Millet, el primer ho va passar a fer amb Montull.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari